Diskusné fórum

1 2 3 >  Posledná ›
1 z 6
SETLIST
Pridané: 14. január 2023 o 04:27 PM
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  16
Registrovaný  2022-10-08

Tak čo drahí Depešáci. Nejaké priania pre nadchadzajúce turné? Čo by ste chceli počuť na koncerte, čo je vaše najtajnešie prianie? Kľudne sa podeľte s vysnívanymi piesňami či s celým setlistom.

Pridané: 16. január 2023 o 02:45 PM   [ # 1 ]
Little 15
Ikona užívateľa
Hodnosť
Počet príspevkov:  8
Registrovaný  2021-09-08

moje vysnívané piesne v setliste:
SURRENDER, INSIGHT, CLEAN, WAITING FOR THE NIGHT, MARTYR, THE LOVE THIEVES, BROKEN, SUFFER WELL
všetko full band

Pridané: 16. január 2023 o 05:10 PM   [ # 2 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Registrovaný  2022-10-08

Veľmi ma mrzelo, že počas Global Spirit turné neodznela Insight v zostave full band, ale len ako akustická verzia od Martina. A popri tom to mohla byť skvelá “rozbehovka” práve po Martinových piesňach.

Pridané: 17. január 2023 o 03:32 PM   [ # 3 ]
Little 15
Ikona užívateľa
Hodnosť
Počet príspevkov:  8
Registrovaný  2021-09-08

ani akustická verzia nie je zlá, ale ked si to predstavím vo full verzii a s gahanovym spevom tak to by live mohlo byt velmi silné

Pridané: 04. február 2023 o 07:12 PM   [ # 4 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Registrovaný  2022-10-08

No napríklad úplne posledné predvedenie Insight od Martina v Berlíne sa mi vôbec neľúbilo. Žiaľ sa to dostalo aj na DVD.

[ Príspevok bol upravovaný: 07 marec 2023 04:23 PM vykonal Dave & Mart ]

Pridané: 09. február 2023 o 09:35 PM   [ # 5 ]
Devotee
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  476
Registrovaný  2013-01-24
Dave & Mart - 04 február 2023 07:12 PM

?

Kobo 101, nový nick, nový život…před kým se schováváš, nemáš čisté svědomí...
Kolik nicků máš, tolik koket máš, ty se, ale máš.

PS,: Proč přispíváš na dm.cz…Zklamal jsi mě. Já už se tam nevrátím. Muž, který si tajně píše s jinou v mém životě nemá místo…Věrnost nade vše…Jak říkám na konci prázdnin se rozloučím…Jestli se po prázdninách vrátím na dm.cz…Psáno ve hvězdách.

[ Príspevok bol upravovaný: 13 február 2023 08:30 AM vykonal Michaela 146 ]
 Signatúra 

Každý by měl denně poslouchat trochu hudby, přečíst nějakou báseň, podívat se na dobrý obraz a pokud možno říci několik rozumných slov.

Pridané: 18. február 2023 o 08:13 PM   [ # 6 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Registrovaný  2022-10-08

Drahá Michaela.

Neviem, či sa mám smiať alebo plakať, ale čo ťa do mňa! Nick som si zmenil z kreatívnych dôvodov, ale vlastne ja nie som povinný komukoľvek vysvetlovať svoje počiny. A daj si prosím pozor na to, čo píšeš, zatiaľ to považujem za neškodné ohováranie. Ja mám slobodnú vôľu pôsobiť na akejkoľvek fanúšikovskej stránke DM, či je to slovenská, česká, nemecká, francúzska, … web stránka. A “kokety” by mi boli nanič, bezbrehá a primitívna komunikácia ma cez sociálne siete nenapĺňa. Bol by som rád, ak by si nešírila svoje lživé domnienky o niekom, koho ani osobne nepoznáš. Ja si o tebe tiež myslím rôzne veci, ale nekomentujem ich, nie som prvoplánový.

PS: táto sekcia bola vytvorená za účelom debaty na tému Setlist pre Memento Mori Tour 2023. Bolo by fajn to rešpektovať a nepísať tu nezmysli!

Maj krásny život a neohováraj. Ďakujem, so srdečným pozdravom KOBO_101, teraz Dave & Mart.

Pridané: 19. február 2023 o 08:12 AM   [ # 7 ]
Painkiller
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  184
Registrovaný  2004-07-02

Čo sa týka setlistu, tak som zvedavý, či zahrajú HOME… Viem, že je už stabilnou súčasťou koncertov, ja osobne ju mám veľmi rád, ale už by to chcelo zmenu… Na druhej strane, vraj táto pieseň odznela na poslednej rozlúčke s Andym (asi jeho želanie), takže keď Martin a Dave uvažujú, ako si Andyho počas koncertov pripomenú, tak HOME asi bude jednou z viacerých volieb (World In My Eyes tou druhou)... No, uvidíme…

Signatúra 

Hudba je zjavením vyššieho rozumu a múdrosti.

When asked in 2005 about their most underrated song, Gore said: “There’s one I particularly like that got lost because it was just an extra track on [the ‘Only When I Lose Myself’] single, called ‘Surrender’.”

Pridané: 19. február 2023 o 11:01 AM   [ # 8 ]
Devotee
Ikona užívateľa
Registrovaný  2013-01-24

Ahoj Dave & Mart.

Předem se omlouvám jestli jsem se tě nějakým způsobem dotkla. Pravda je taková, když někdo mění nicky jako počasí, působí velmi nedůvěryhodným dojmem…Věř nebo ne, ale osobně mám s tímto velmi špatné zkušenosti. Ano, máš svobodnou volbu přispívat kdekoliv, jen buď opatrný a nenech se zmanipulovat.

PS: Máš pravdu, tahle sekce byla vytvořena za účelem na téma Setlist pro Memento Mori a mělo by se to respektovat. I já mám své tajné přání...Třeba časem..

Signatúra 

Každý by měl denně poslouchat trochu hudby, přečíst nějakou báseň, podívat se na dobrý obraz a pokud možno říci několik rozumných slov.

Pridané: 19. február 2023 o 02:02 PM   [ # 9 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Registrovaný  2022-10-08

tommy [#7]:

Táto info ohľadne Home mi nejak ušla. Ak by ju zahrali, vedel by som si ju opäť predstaviť v klavírnej podobe, ale aj s vkusnou basovou a sláčikovou linkou. Ale keď ju vynechajú, nebude mi to vadiť, hoci tú pieseň mám veľmi rád. World in My Eyes by mala byť povinnou jazdou, k tomu by určite pasovala aj nejaká spomienková projekcia na Andyho.

[ Príspevok bol upravovaný: 19 február 2023 08:02 PM vykonal Dave & Mart ]

Pridané: 21. február 2023 o 01:01 PM   [ # 10 ]
Ghost
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  765
Registrovaný  2003-02-18

snad pridaju DM aj dake dalsie skladby o smrti ako BC, BR, FOW grin a samozerjme slubovanu The Sun and the rainfall

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Pridané: 21. február 2023 o 05:57 PM   [ # 11 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Registrovaný  2022-10-08

Tak dúfam, že aspoň Fly on the Windscreen zahrajú, hrali ju dokonca aj na turné 2009/2010.

[ Príspevok bol upravovaný: 07 marec 2023 04:21 PM vykonal Dave & Mart ]

Pridané: 22. február 2023 o 02:52 PM   [ # 12 ]
Painkiller
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  184
Registrovaný  2004-07-02

No, ja by som si veľmi želal, keby už raz zahrali celý album track by track, tak ako to kedysi urobili The Cure s “Trilogy”... A bolo by to celkom tématické:
Nový album z r. 2023, potom najlepší album z r. 1993 a a na záver - prvý industriálny s Alanom z r. 1983… Viete si predstaviť záverečný track “And Then”... Do hája, veď ja som zabudol na album DELTA MACHINE , ktorá tiež vyšla s “trojkou” na konci /2013/ a dokonca záverečný track má názov GOODBYE… A k tomu štyri bonusy… Do kelu, ja fakt neviem, ako by tá “depešácka trilógia” mala byť vystavaná... A práve na toto bol dobrý Andy… :(

Signatúra 

Hudba je zjavením vyššieho rozumu a múdrosti.

When asked in 2005 about their most underrated song, Gore said: “There’s one I particularly like that got lost because it was just an extra track on [the ‘Only When I Lose Myself’] single, called ‘Surrender’.”

Pridané: 24. február 2023 o 08:42 AM   [ # 13 ]
Devotee
Ikona užívateľa
Registrovaný  2013-01-24

Jsi hvězda!!!!!

Signatúra 

Pridané: 24. február 2023 o 06:45 PM   [ # 14 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Registrovaný  2022-10-08

tommy [#12]:

To by bol veľmi zaujímavý koncept setlistu, kombinácia piesní albumov z r. 1983, 1993, 2013 a 2023. O čo by hneď bolo každé turné niečím výnimočné, ale chce to veľkú dávku kreativity a odvahy. Osobne si myslím, že už počas Delta Machine Tour mohli zahrať kľudne track by track, ten album je počúvateľný od začiatku až po koniec, jedine, čo naozaj vždy vynechám je My Little Universe. And Then… to by bola riadna pecka, ale to je také sci-fi, akože zahrajú People Are People a ešte k tomu v šate 101. Inak som zvedavý, či sa ešte niekedy vrátia na Rose Bowl do Pasadeny, tam by to mohli celé symbolicky ukončiť.

[ Príspevok bol upravovaný: 24 február 2023 06:48 PM vykonal Dave & Mart ]

Pridané: 24. február 2023 o 08:31 PM   [ # 15 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Registrovaný  2022-10-08

Veľmi mi je ľúto hlavne People are People, že ju tak nemajú radi. Chápem, že asi to Martin textovo berie málo umelecké, na rozdiel od iných, novších, je taká priamočiara, možno až gýčová, nie rôzne inotaje, dvojzmysly a pod. Ale nad tým by sa mali povzniesť, veď čo potom Just Can’t Get Enough, tá im nevadí? Veď by to mohli chápať aj ako kus ich histórie, jeden z niekdajších najväčších hitov. Fanúšikom a aj širokému publiku by to bolo úplne jedno, či ten text je nejaký príliš jednoduchý, chápali by to úplne v pohode, že je to jeden z naj hitov a patrí na dnešný koncert. A k Spirit tour by sa hodila totálne, ale aj teraz je na to čas. Toto je fakt asi jedna z najväčších krívd voči nejakej piesni z ich strany. No čo už, asi sa na tom nič nezmení.

1 2 3 >  Posledná ›
1 z 6