Try Walking in My Shoes

Vráťme sa v čase ešte raz späť k historickému koncertu Depeche Mode v Santiago De Chille, a pozrime sa naň očami fanúšika, ktorý po rokoch počúvania má šancu stretnúť svoje idoly naživo. A verte, že tak ako jemu, bude mráz prechádzať po chrbte aj vám. Poďte spolu s nami sprevádzať bandu Davida Gahana na ceste do ich hotela.

Je sobota podvečer, 9.apríla 1994. Na hlavnom letisku v Santiago De Chille práve pristál špeciál s veľmi zaujímavými ľuďmi na palube. Stojíme v hale terminálu a túžobne hľadíme smerom k príchodu cestujúcich. A tu ich máme... Martin Gore s úsmevom, nervózny David Gahan, Daryl Bamonte, Alan Wilder s Jonathanom Kesslerom... chceme k nim bližšie, no ochranka vie, čo je jej povinnosťou. Nevadí, každý pohľad je pre nás vzácnosťou. Kapela si to smeruje k objednaným limuzínam, vyhýba sa každému záberu kamery. Niet sa čomu čudovať, rok na turné urobí svoje. Limuzíny sa pohýňajú a "naša" kamera v tesnom závese za nimi. Vychádzame na diaľnicu smerom k hlavnému mestu, šliapeme na plyn, predbiehame limuzínu s Martinom, ďalšiu s Davidom a nakoniec s Alanom... ochranka a štáb však svoje nazbierané skúsenosti vie ako zúžitkovať. Akonáhle zbadajú objektív, okamžite zakrývajú všetko, čo sa len dá.
Vchádzame do haly hotela a z bezpečnej vzdialenosti sledujeme príchod skupiny. Všade navôkol sa to hemží nadšenými fanúšikmi, niet sa čomu čudovať, veď Depeche Mode sú v Chille po prvýkrát. A zajtra sa v plnej paráde predvedú na Štadióne Carlosa Aponquinda.
Takto nejak to možno prežíval chilský fanúšik, ktorý si nenechal újsť príchod skupiny do hlavného mesta jeho krajiny. Ale... načo vás zdržiavať, vychutnajte si to sami....

Download (zip, 21,8 MB) - Offline

Článok: Monghi
Video edit: Flecke
Special Thanks: Milda

Názory Devotees (21)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa