Svoje názory si nechaj tu alebo DepecheMode.sk v Metre

...ten najdesivejší okamih má ešte len príjsť. Zrazu šokovaný zisťujem, že Monghi tancuje, čo znamená asi toľko ako keby ste videli černocha v soláriu. Skormutený mi oznamuje: "Končím s intelektuálnym humorom. Kulia mi povedala, aby som si svoje názory nechal tu," a poklepe sa po nohaviciach... Trošku odlišný pohľad na sobotňajšiu party v bratislavskom klube Metro.

V pravidelných periódach po každej party sa objavujú recenzie hodnotiace priebeh akcie, DJ-a, náladu a zábavu. Hoci každá party je iná a predsa rovnaká, zrejme táto recenzia by veľmi ľahko zapadla do šedého priemeru, ak by som spomenul, že klub praskal vo švíkoch, playlist bol v pohode (DJ ho má zrejme geneticky zakódovaný a nevie ho zmeniť) atď, atď. Pozrime sa radšej na tých, ktorých možno nepoznáte osobne, ale s ich menami či prezývkami sa stretávate na tomto webe alebo fóre.

Do Metra prichádzam oveľa neskôr ako sa patrí, ale divadelnú komédiu "Všetko sa posralo" môžem len a len odporučiť. Pri dverách míňam Monghiho, on si ma tiež všimne až po chvíli. Zrejme by som jeho pozornosť vzbudil, keby som vyzeral oveľa lepšie, mal nejaké tie prsia a dlhé gaštanové alebo havranočierne vlasy a najlepšie by bolo, keby som bol žena. Monghi spolu s Elliteom si už totiž po dvoch hodinách party a štyroch hodinách vzájomného poznania dokonale padli do oka, vedú "intelektuálny humor" a hlavne majú zmapované celé Metro. Monghiho kartotéka je ohromujúca, všetky prítomné dámy už stihol osloviť a má ich pekne rozdelené do dvoch hlavných kategórií.

Ale idem ďalej, treba sa prebíjať, lebo klub je o poznanie plnší ako naposledy. V diaľke rozpoznávam DSD a Shinea oddávajúcich sa ladným tónom, Palino v ústraní vymenil webový nápoj (myslím, že nemal ani jeden) za pohľadnú dievčinu, Kulia ma preniesla za rieku Moravu a predstavila pohľadného mládenca Rádiuma. Neskôr ešte rozpoznávam Vlada Kyšu s polovičkou.
Opäť sa prebíjam späť k dvojici "intelektuálov" a sledujem ich majstrovstvo. 23:35 nastáva prvý krízový okamih - dochádza svetlé pivo, našťastie majú ešte tmavé. 23:40 dochádza k druhému krízovému momentu, keď sa míňa aj to tmavé. Myslel som si, že po tom ako som prišiel do klubu a zistil, že od poslednej party prebehol upgrade cien, sa už nič horšie nemôže stať. A tak radšej posielame sms Gabovi, ktorý momentálne na druhom konci našej republiky odpaľuje zrejme niečo zo svojho DJ pultu, pripíjame na DepecheMode.sk a čoskoro je koniec.
A moment. Ten najdesivejší okamih má ešte len príjsť. Zrazu šokovaný zisťujem, že Monghi tancuje, čo znamená asi toľko ako keby ste videli černocha v soláriu. Skormutený mi oznamuje: "Končím s intelektuálnym humorom. Kulia mi povedala, aby som si svoje názory nechal tu,"a poklepe sa po nohaviciach.
Nemá zmysel asi ďalej pokračovať, to ako kto dopadol si nedovoľujem rozpisovať, ponechám to zahalené rúškom tajomstva, ak by ste si to nabudúce nechceli nechať újsť, treba do Metra prísť a zažiť to na vlastné oči. Chcel by som poďakovať dvojici DJov, ktorý sa starali o našu zábavu a zvládli to na jednotku a ako bonus sme mali v premiére možnosť vypočuť si cover verzie Dream On od The Lemons, ktorý sa objaví na prvom československom tribute albume.
Takže nabudúce si svoje názory nechajte v nohaviciach a príďte do Metra.

Názory Devotees (18)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa