Plány Depeche Mode

S blížiacim sa termínom vydania albumu "Playing The Angel" sa články súvisiace s Depeche Mode množia na internete ako huby po daždi. Ten nasledovný, ako vo väčšine prípadov obohatený o komentáre Andyho Fletchera, sa objavil na portáli Netscape.

Je viac ako jasné, že s jedenástym štúdiovým albumom "Playing The Angel", ktorý bude onedlho vydaný, sa ukazujú všetky tvrdenia, z pred pár rokov, o konci britskej skupiny, ktorá má na svojom konte viac ako 50 miliónov predaných albumov, ako nesprávne. "Vždy som predpokladal, že budeme pokračovať," hovorí Andy Fletcher z Depeche Mode. "Len to bolo trošku komplikované, pretože Dave krátko potom, čo dokončil svoj sólový projekt, povedal zopár vecí, ktoré radšej povedať nemal," zmieňuje sa o jeho kolegovi Davidovi Gahanovi.

"Mal už plné zuby toho, že musí spievať texty niekoho iného a z toho vznikla akási frustrácia. Na tomto albume má tri vlastné piesne. A sú vážne dobré."

"Playing The Angel", ich prvý album od vydania albumu "Exciter" (2001), ktorého sa predalo doteraz dva milióny kusov, "bol tým najprirodzenejším albumom, aký sme urobili za posledné roky," dodáva Fletch. "Tým, že každý robil na svojich vlastných projektoch, sa priučil zopár veciam, ktorými potom prispel k spoločnému dielu."

Zároveň prezrádza, "Americké turné prebehne v novembri. Dátumy budú zverejnené o pár týždňov. Potom po Vianociach vyrážame do Európy." A ako vníma návrat na cesty s Gahanom a Martinom Gorem? "Teraz sme na tom vážne skvele. Čaká nás ešte veľa rozhodnutí, ktoré musíme urobiť. Našťastie, stále pri nás stojí množstvo fanúšikov. Problém je, že už nemám 21," dodáva s úsmevom.

Pravdou je, že počas nahrávania "Playing The Angel" oslávili svoje 25-te výročie - veľmi skromná oslava pre trojicu, ktorá za štvrťstoročie dosiahli tak veľa, vrátane tak húževnato publikovaných drogových problémov Gahana.

"Spolu sme to zapili," dodal Fletch.

zdroj: Netscape

Názory Devotees (126)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa