Fletch: Potrebujeme nové škandály

Vplyvný španielsky denník Dominical dnes uverejnil päť-stranový rozhovor s Martinom Gorem a Andym Fletcherom, ktorý však v globále nepriniesol nič nové a tak z neho vyberáme len tie najzaujímavejšie fragmenty.

Martin: "Sme veľmi šťastní a hrdí, že máme tú najloajálnejšiu a najoddanejšiu fanúšikovskú základňa na svete."
Fletch: "K fanúšikom sa staviame veľmi serózne. Oni sú dôvodom, že sme dnes tu, dlhujeme im strašne veľa a venujeme im všetku pozornosť."

Martin: "Bohužiaľ, život nie je len o láske a sexe. Tento album vychádza z utrpenia a bolesti. "Precious" je skladba venovaná mojej manželke a deťom, pretože musia znášať celý proces nášho rozvodu."

Martin: "Názov "Playing The Angel" odsúhlasil Anton Corbijn. Predniesli sme mu niekoľko návrhov, ale tento sa mu páčil najviac, veril, že sa s týmto konceptom môže pripraviť omnoho viac grafických návrhov na album. Dôverovali sme jeho voľbe, pretože vždy mal tie správne vízie."

Fletch: "Po tom, ako sme dokončili svoje sólové projekty, sme jeden druhému začali chýbať. Čiže nastal ten správny čas, aby sme zasa nahrali čosi spoločne."

Martin: "Prvá vec, ktorú urobíme pred koncertom, je stolný futbal, ktorý si spolu zahráme. Dobrý spôsob, ako zmierniť stres a zabaviť sa."

Fletch: "Každý máme svoj štýl obliekania. A hlavne David. O svojom imidži si veľa nenamýšľame, je jednoducho čierny, a to je tak všetko."
Martin: "Poviem to znova, sme veľmi radi, že máme pri sebe Antona Corbijna. Pomohol nám náš imidž formovať a dodal nám charakteristický štýl."
Fletch: "Vďaka nemu sme zasa moderní :)"

Martin: "Pred pár rokmi, keď sa Dave topil v najväčšom zúfalstve, každý rozhovor bol preňho určitou terapiou. Je veľmi extrovertný a otvorene povie, čo si naozaj myslí. Preto sa každý rozhovor zmenil na škandál a následne novinári začali pátrať len po škandáloch. Samozrejme to zvýšilo náš predaj, ale osobne sme sa cítili trápne."
Fletch: "Teraz potrebujeme nové škandály :)"
Martin: "Presne, mal by si všade začať hovoriť o našej novej závislosti :D"

zdroj: EW3 fórum, Dominical (E)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa