Čo rok dal, čo rok vzal - 2006

Tak, a je to tu opäť - koniec ďalšieho roka, ďalšia uzavretá kapitola ľudských životov a nová nádej, čo všetko prinesie kapitola nová. Kým teda ďalšiu kapitolu navždy uzavrieme, skúsme si letmo prelistovať jej stránky.

Rok 2006 - pre všetkých depešákov v Európe jeden z rokov najšťastnejších a najintenzívnejších zároveň. Tak schválne, skúste niektorí z vás v hlave spočítať, koľké koncerty Depeche Mode ste v tomto roku poctili svojou návštevou, prípadne na koľkých depešáckych parties ste zodrali topánky. Určite bude málo takých, ktorí v oboch prípadoch uvedú číslicu "1". Jednoducho "black swarms" sa svojim veľkým kŕdľom môžu popýšiť aj na Slovensku (samozrejme, netreba zabúdať na priateľov z Čiech a Moravy, ktorí navštevujú tieto stránky v hojnom počte). A tak určite nejeden z vás s povzdychom zaspomína na koncert v pražskej Sazka aréne, na februárový koncert vo viedenskej StadtHalle, kde hlavne Martin Gore zistil, že má fanúšikov aj na Slovensku (však Cvengo :) ), ale hlavne na historickú udalosť najväčšieho kalibru, júnový bratislavský koncert, na ktorý zrejme nezabudnú do smrti mnohí.

Keď k tejto paľbe pridáme ešte dva nové single z albumu "Playing The Angel", audio záznamy z koncertov v rámci série "Live Here Now", "Best Of..." výberovku toho najlepšieho, nový singel "Martyr" a samozrejme vydarené DVD z koncertu v Miláne, neostáva mi nič iné, len uznať, že Depeche Mode svetu opäť raz predviedli, v čom spočíva ich sila a oddanosť ich verných fanúšikov. A nedá sa nepoprieť, že vo svojich vyhláseniach ešte stále silu svojich verných podceňujú...

S intenzitou vyššie spomenutého kráčala ruka v ruke aj intenzita návštev stránok depechemode.sk, čo vyvrcholilo "slávnym" výpadkom funkčnosti stránok v dôsledku preťaženia, ktoré spôsobili samotní fans svojim záujmom o dianie v skupine práve v období spomenutého koncertu na Slovensku. Na jednej strane starosti pre správcu, na strane druhej snáď tá najlepšia reklama, aká sa stránkam mohla dostať. Všetko má svoje pozitíva...

Takže zhrnuté a podtrhnuté... skvelý rok za nami, neznámy pre nami a mne sa patrí za celý tím DepecheMode.sk poďakovať všetkým stálym, ako aj náhodným, návštevníkom týchto stránok za neutíchajúcu priazeň a hlavne podporu, ktorá je vlastne hnacím motorom tohoto všetkého.

Ďakujeme, všetkým prajeme šťastný Nový rok a v ňom len samé príjemné veci!


Na úplným záver: A teraz jedna osobná vec... všetko na tomto podivnom svete má svoj začiatok a svoj koniec. Od momentu, čo som po prvýkrát prispel svojimi riadkami na týchto stránkach ubehlo 5 rokov - päť krásnych rokov, počas ktorých som spoznal skvelých ľudí a zažil kopec zaujímavého. Lenže, život nie je len o hudbe, je aj o niečom dôležitejšom a práve v tom by mal človek nájsť svoj zmysel. A možno aj preto som sa rozhodol s prácou pre DepecheMode.sk skončiť. Dôvodom je život samotný, netreba za tým hľadať čosi iné. A ako vraví klasik, "V najlepšom vždy treba odísť, aby človek odchádzal s poctou."

Dovoľte teda, aby som sa touto cestou poďakoval hlavne Gabrielovi, ktorý mi vždy nechal "voľnú ruku" a v tých najhorúcejších chvíľach sa vždy postavil na moju stranu. A moja vďaka patrí samozrejme aj tým najvernejším, Cvengovi, Ultr@violet, Dsd, Mildovi a Tabru, ktorí mi za tých päť rokov vždy boli oporou. Ďakujem!

No a samozrejme ďakujem všetkým navštevníkom stránok a členom DM komunity, ktorí vždy s chuťou čítali moje príspevky a radi o nich diskutovali. Práve vaša odozva posúvala mantinely mojich možností vždy ďalej.

Stránkam prajem, aby sa ďalej rozvíjali, aby s mojim odchodom prišli noví prispievatelia, ktorí sa postarajú o to, aby sa tento skvelý projekt stále rozvíjal.

Všetko dobré... ahojte.

monghi

Názory Devotees (20)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa